Een lijst kopiëren
Je kunt een lijst kopiëren door in het overzicht van je lijsten bij de lijst te kiezen voor ‘Kopiëren met relaties’ of ‘Kopiëren zonder relaties’.

Het enige verschil tussen de twee opties is of je relaties ook worden gekopieerd. De rest van je instellingen wordt altijd gekopieerd:
Een kopie zonder relaties kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een nieuwe doelgroep waarbij je dezelfde velden en opmaak voor het formulier wilt gebruiken. Een kopie met relaties kun je gebruiken als je met dezelfde groep verder wilt werken, bijvoorbeeld om een selectie apart te benaderen.
Nieuwe aanmeldingen na het kopiëren
Na het kopiëren heb je twee lijsten met elk een eigen aanmeldformulier. Een nieuwe aanmelding komt alleen binnen op de lijst waarvan het formulier is gebruikt. De twee lijsten staan helemaal los van elkaar: nieuwe aanmeldingen op de ene lijst komen dus niet automatisch ook op de andere lijst te staan.
Staat op je website nog de code of de link van het oude formulier, dan blijven de aanmeldingen op de oude lijst binnenkomen. Als je wilt dat nieuwe aanmeldingen op de gekopieerde lijst binnenkomen, kun je de code of link op je website vervangen door die van het nieuwe formulier.