Een lijst verwijderen
Ga naar ‘Relaties’ en klik bij de lijst die je wilt verwijderen op ‘Verwijderen’.

Een verwijderde lijst blijft 30 dagen bewaard. In die tijd kun je de lijst met alle relaties nog zelf herstellen. Daarna worden de relatiegegevens definitief gewist. Je kunt je relaties dan alleen nog terugkrijgen door ze opnieuw te importeren.
Wil je alleen de relaties verwijderen maar de lijst zelf bewaren, kies dan voor ‘Leegmaken’ in plaats van ‘Verwijderen’. Lees meer over een lijst leegmaken.
Wil je de gegevens bewaren, exporteer je relaties dan voordat je de lijst verwijdert.