Skip to navigation

Een gebruiker verwijderen uit je account

Werkt een collega niet meer in je organisatie, dan kan de beheerder van het account die gebruiker zelf verwijderen:

1

Open het gebruikersoverzicht

Ga naar Toegang → Gebruikers. Je ziet een overzicht van alle gebruikers in het account.

2

Open de gegevens van de gebruiker

Klik achter de gebruiker op ‘Details’.

3

Verwijder de gebruiker

Klik op ‘Verwijderen’. Deze gebruiker heeft daarna geen toegang meer tot dit account.

Wil je iemand alleen minder laten zien of doen, verwijder de gebruiker dan niet, maar pas de rol en de rechten aan.

Je verwijdert een gebruiker per account. Werkt je organisatie met meerdere accounts, dan kun je de toegang tot die andere accounts regelen in de beheeromgeving, via het eigen gebruikersbeheer.

Gerelateerde artikelen